Доверете се на качественното и професионално обслужване на нашите консултанти при кандидатстването за отпускане на кредит. Нашата услуга се съвтои във внимателното изслушване и проучване на вашите нужди, последвано от старателно преглеждане на всички подходящи за вас оферти, помощ при попълването на необходимите документи и при нужда подкрепа след усвояването на кредита по време на погасяването на дължимите вноски. Ето и по детайлна информация за дейностите, които предлагаме при консултирането:

  1. В началото е процесът на събиране на изискванията ви към кредита. На този етап наш консултант уточнява с вас в пряк или в телефонен разговор/и какви са нуждите и възможностите за последващо обслужване на кредита.
  2. След изясняване на всички изисквания и подробности наш служител използва базата данни на фирмата и подбира най-добрите предложения на база на няколко десетки критерия. Фирмата ни разполага с надлежно попълнена база от данни за продуктите на над 10 банкови и няколко небанкови финансови институции.
  3. Провежда се среща, на която консултантът разяснява всички плюсове и минуси на подбраните продукти с цел запознаванети ви с възможностите.
  4. Оказваме съдействие при подаването на документите, като в този момент в процедурата могат да участват и кредитни инспектори, консултанти, нотариуси, оценители и други лица, които имат отношение към кредита. На този стадий ние активно помагаме на нашите клиенти за по-бързо сключване на срелката за отпускане на нужния кредит.
  5. След отпускане на кредита и в процеса на погасяването му ние сме на разположение за допълнителни въпроси и помощ на нашите клиенти

Какво печелите Вие с използването на нашите услуги:
  • Спестявате ценно време
  • По никакъв начин не оскъпявате кредита си. В някои от случаите имате възможност да постигнете и по-добри условия, ако използвате нашите услуги в сравнение с кандидатстването индивидуално.
  • Спестявате допълнителни разходи за юристи, нотариуси, комисионери.

Свържете се с нас за повече информация.

Leave a Reply